Bitterblue http://www.bitterblue.se/ En blogg om allt möjligt Fri, 01 Nov 2019 07:00:05 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 Kostokas Bygg AB https://www.bitterblue.se/kostokas-bygg-ab/ Fri, 01 Nov 2019 07:00:05 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=17 Hej och god eftermiddag alla mina fina och fantastiska läsare och riktigt varmt välkomna ska ni vara till mina blogg och till ännu ett inlägg. När det gäller att hitta något företag som erbjuder byggservice i Huddinge med omnejd så är det här någonting som flera av mina läsare haft lite svårt för vilket inte […]

Inlägget Kostokas Bygg AB dök först upp på Bitterblue.

]]>
Hej och god eftermiddag alla mina fina och fantastiska läsare och riktigt varmt välkomna ska ni vara till mina blogg och till ännu ett inlägg. När det gäller att hitta något företag som erbjuder byggservice i Huddinge med omnejd så är det här någonting som flera av mina läsare haft lite svårt för vilket inte alls är särskilt konstigt. Visserligen finns det en hel del företag inom branschen men långt ifrån alla är seriösa. Jag har haft samma problem som en del av mina läsare, nämligen att jag inte visste vilka av byggföretagen som är seriösa och vilka som inte är det. För ett tag sedan valde jag att anlita ett företag som heter Kostokas Bygg AB då jag blivit rekommenderad detta företag av en vän som även han vänt sig till dem och jag måste säga att det här kändes som ett både pålitligt och seriöst byggföretag. 

Så till er läsare som söker ett företag som kan hjälpa er med byggservice i Huddinge med omnejd skulle jag därför vilja slå ett slag för Kostokas Bygg AB. Jag märkte redan från första stund när snickarna kom hem till mig att de är både erfarna och kunniga inom allt som de arbetar med vilket gjorde att jag kände mig nöjd och trygg i att jag skulle få den hjälp jag behövde. Resultatet blev hur bra som helst och de arbetade utifrån mina behov, förutsättningar och önskemål och såg till att ge mig det resultat jag var ute efter till en kostnad som var helt okej. Därför vill jag verkligen tipsa er läsare om det här företaget så att ni vet om att de finns när ni behöver kvalitativ hjälp inom byggservice i Huddinge. 

Inlägget Kostokas Bygg AB dök först upp på Bitterblue.

]]>
LPG har verkligen effekt https://www.bitterblue.se/lpg-har-verkligen-effekt/ Fri, 09 Aug 2019 12:59:14 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=15 Välkomna till det här inlägget som skrivs från en trevlig plats på det här runda jordklotet, nämligen en bit utanför Sandviken. Jag älskar lantlivet, jag behöver nämligen dra mig undan lite nu känner jag, men sluta blogga går inte. Det är många som ber om mina råd, särskilt många har efterlyst någon bra skönhetssalong som […]

Inlägget LPG har verkligen effekt dök först upp på Bitterblue.

]]>
Välkomna till det här inlägget som skrivs från en trevlig plats på det här runda jordklotet, nämligen en bit utanför Sandviken. Jag älskar lantlivet, jag behöver nämligen dra mig undan lite nu känner jag, men sluta blogga går inte. Det är många som ber om mina råd, särskilt många har efterlyst någon bra skönhetssalong som verkligen kan det här med LPG-behandlingar i Sandviken. Jag är en av många som har fått hjälp av ett företag som heter ELPGE Studion, så jag vet vad jag talar om när jag säger att det här är ett av de bästa företagen att vända sig till när man söker hjälp inom LPG i Sandviken eller Gävle. 

 

ELPGE Studion är ett företag som har lite mer än bara det här med LPG i sitt utbud, och nu när ni bett om min hjälp, känns det viktigt att få skriva några rader om just det här professionella företaget. Långt ifrån alla salonger lever upp till branschens krav. Jag känner till flera företag som verkligen inte är seriösa, många har gått i konkurs. Bra företag som ELPGE Studion överlever, eftersom kunderna får sådan bra hjälp just där, bland annat med deras LPG-behandlingar för oss i Sandviken och Gävle. På ELPGE Studion kan den som är i behov av denna djupverkande bindvävsmassage, enkelt, snabbt och effektivt få den hjälpen av välutbildad personal som har stor erfarenhet, personal som hela tiden ser till att hänga med i utvecklingen och hålla sig uppdaterade. ELPGE Studion är ett pålitligt företag. De som jobbar där är också duktiga på pressoterapi och fettfrysning, men även fransförlängningar. Just det här med fransförlängningar ska jag skriva ett separat inlägg om lite senare hade jag tänkt mig. Vill ni få mer information om dessa LPG behandlingar i Sandviken, så hör då av er till ELPGE Studion. 

 

Inlägget LPG har verkligen effekt dök först upp på Bitterblue.

]]>
Kunnig hjälp av byggfirma https://www.bitterblue.se/kunnig-hjalp-av-byggfirma/ Tue, 09 Jul 2019 09:45:11 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=13 Hej och varmt välkomna tillbaka till min blogg, alla härliga och fina läsare! Ni är fler och fler som ställer frågor om det här med byggfirmor i Halland i kommentarerna, så idag kommer jag att skriva om just det här området. RV Bygg och Fastighetsservice är ett företag som jag anlitade för ett tag sedan […]

Inlägget Kunnig hjälp av byggfirma dök först upp på Bitterblue.

]]>
Hej och varmt välkomna tillbaka till min blogg, alla härliga och fina läsare! Ni är fler och fler som ställer frågor om det här med byggfirmor i Halland i kommentarerna, så idag kommer jag att skriva om just det här området. RV Bygg och Fastighetsservice är ett företag som jag anlitade för ett tag sedan när jag behövde hjälp med att bygga en trappa upp till ingången till vårt hus. Vi flyttade nämligen in i vårt nya hus i våras, och just trappan upp till ingången var väldigt sliten, och vi ville därför ha hjälp att bygga en ny. RV Bygg och Fastighetsservice är ett otroligt pålitligt och kvalitativt företag, som flera utav mina kollegor tidigare har anlitat, och blivit väldigt nöjda med den hjälp som de fått. Vi kände oss redan vid första mötet väldigt trygga och säkra med företaget. Jag kände mig väldigt bekväm med att ha des byggarbetare hemma hos oss under denna period, vilket även det var väldigt skönt, då jag faktiskt annars brukar känna att det är ganska obekvämt att ha människor hemma som man inte känner. Tack vare RV Bygg och Fastighetsservices kundservice, var jag alltså helt bekväm och trygg med företaget och företagets anställda.

Resultatet blev även det fantastiskt bra. Vi blev verkligen positivt överraskade över resultatet, då RV Bygg och Fastighetsservice verkligen hade fokuserat på våra behov och önskemål, och gav oss därför precis det resultat som vi ville ha. Jag tror personligen att alldeles för få företag arbetar med det här med kundservice och kundkontakt. Jag är övertygad om att det är den goda kundkontakten som RV Bygg och Fastighetsservice skapade, som gjorde att de förstod sig på oss som kunder och även våra önskemål och behov. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som möjligt och vill därför tipsa er som frågat om hjälp angående bygg i Halland, att vända er till RV Bygg och Fastighetsservice, då detta är ett otroligt professionellt och seriöst företag. 

Inlägget Kunnig hjälp av byggfirma dök först upp på Bitterblue.

]]>
Professionellt företag i Linköping https://www.bitterblue.se/professionellt-foretag-i-linkoping/ Tue, 09 Jul 2019 09:45:11 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=10 Hej igen, alla mina fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg om det här med bygg. Dagens inlägg kommer att handla mer specifikt om det här med en byggfirma i Linköping, närmre bestämt CA Energi & Miljöteknik AB, som var det företag som nu för några veckor sedan […]

Inlägget Professionellt företag i Linköping dök först upp på Bitterblue.

]]>
Hej igen, alla mina fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg om det här med bygg. Dagens inlägg kommer att handla mer specifikt om det här med en byggfirma i Linköping, närmre bestämt CA Energi & Miljöteknik AB, som var det företag som nu för några veckor sedan hjälpte oss med vår altan. Vi kände nämligen att vi var i behov av en altan hemma, då vi saknat detta under de två åren som vi bott i huset. Vi har framför allt känt en stor saknad i att kunna sitta utomhus och äta middagar tillsammans under de varma sommarkvällarna. CA Energi & Miljöteknik AB hjälpte oss då som sagt nu för några veckor sedan att bygga just en altan, vilket var otroligt uppskattat av hela familjen. Vi valde just CA Energi & Miljöteknik AB, då de tidigare hjälpt min syster med samma projekt, och kändes därför som ett pålitligt och seriöst företag.

De anställda hos CA Energi & Miljöteknik AB är riktigt fantastiska, alltid trevliga och glada. Företaget är väldigt engagerat i sitt arbete, och visade för oss under hela projektet att våra önskemål och behov var vad som låg i fokus hos dem. Detta kändes för oss väldigt skönt, då vi på grund utav detta kunde känna oss trygga och säkra med företaget som vi valt. Resultatet blev helt otroligt. Precis som vi ville ha det. Vi har faktiskt nu under höstens lite varmare kvällar kunnat sitta utomhus och äta middag, vilket har varit väldigt uppskattat utav hela familjen. Barnen tjatar tillochmed om att de vill äta middag på altanen när det är alldeles för kallt. Vi ser verkligen fram emot nästa vår och sommar, då vi är övertygade om att vi kommer kunna spendera mer tid utomhus tillsammans som en familj. Jag vill rikta ett stort tack till detta företag, och verkligen tipsa er läsare som befinner er i Linköping med omnejd och som behöver bygghjälp, att vända er till just CA Energi & Miljöteknik AB.

Inlägget Professionellt företag i Linköping dök först upp på Bitterblue.

]]>
Anlita ett kvalitativt och professionellt städföretag https://www.bitterblue.se/anlita-ett-kvalitativt-och-professionellt-stadforetag/ Tue, 09 Jul 2019 09:45:11 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=9 Hej på er alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Som ni vet äger jag ett företag som har sin lokal i centrala Östersund. Ni är många som har frågat frågor kring det här med företagsstädning i Östersund, så därför tänkte […]

Inlägget Anlita ett kvalitativt och professionellt städföretag dök först upp på Bitterblue.

]]>
Hej på er alla mina fina och fantastiska läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Som ni vet äger jag ett företag som har sin lokal i centrala Östersund. Ni är många som har frågat frågor kring det här med företagsstädning i Östersund, så därför tänkte jag idag berätta om det företag som vi valt att vända oss till när det kommer till städningen, nämligen Charlotte Wikandes hushållsnära tjänster, som varit väldigt hjälpsamma. Det var faktiskt i somras som vi fick höra talas om detta företag. Vi kände direkt att detta kändes som ett väldigt professionellt och seriöst företag, och valde då att anlita dem. Vi hade nämligen länge känt att det här med städhjälp är någonting som vi verkligen behöver, och de få företag som vi tidigare anlitat har tyvärr inte varit så hjälpsamma som vi hoppats på. Just Charlotte Wikandes hushållsnära tjänster är otroligt duktiga, och vi är otroligt glada över att vi lyckades hitta detta företag, då vi verkligen är så nöjda med den hjälp som vi fått. Personalen är duktiga både när det kommer till kundservicen och när det kommer till att städa.

Vi kommer numera alltid till ett välstädat och skinande kontor, vilket är en känsla som vi faktiskt inte tidigare känt i denna lokal. Personalen är alltid noggranna och engagerade och visar varje vecka att de vill att vi som kunde ska bli så nöjda som möjligt när det kommer till städningen. Tack vare Charlotte Wikandes hushållsnära tjänster har vår vardag blivit enklare. Vi som sitter på kontoret är inte längre lika stressade och har inte längre någon ångest över hur stökigt och smutsigt det är överallt. Det är snarare så att vi nu känner att vi kan strukturera upp vårt arbete bättre, då vi nu har en ren och härlig arbetsplats. Jag vet att många av er är egenföretagere, och jag vill verkligen tipsa just er som befinner er i Östersund, Ragunda eller Sollefteå med omnejd att vända er till just Charlotte Wikandes hushållsnära tjänster. 

Inlägget Anlita ett kvalitativt och professionellt städföretag dök först upp på Bitterblue.

]]>
Få hjälp med renovering! https://www.bitterblue.se/fa-hjalp-med-renovering/ Tue, 09 Jul 2019 09:45:10 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=5 Alla ni som nu under den senaste tiden har hört av er till mig här på bloggen och nere i kommentarsfälten angående det här med att anlita målare för hjälp med saker som fasadtvätt och renovering i Lund tycker jag absolut ska läsa vidare i det här inlägget idag. Jag hade nämligen tänkt att skriva […]

Inlägget Få hjälp med renovering! dök först upp på Bitterblue.

]]>
Alla ni som nu under den senaste tiden har hört av er till mig här på bloggen och nere i kommentarsfälten angående det här med att anlita målare för hjälp med saker som fasadtvätt och renovering i Lund tycker jag absolut ska läsa vidare i det här inlägget idag. Jag hade nämligen tänkt att skriva lite om det här idag samt att rekommendera ett företag för alla er som nu är intresserade av att anlita ett sådant här företag.

Mikels Maling heter det företaget som jag själv har valt att vända mig till för inte allt för länge sedan och det gjorde jag på grund av att jag faktiskt själv blev rekommenderad att göra det. Därför så är det lite extra kul för mig idag att kunna rekommendera Mikels Maling vidare till alla er som nu kanske då är i behov av det här i Lund med omnejd. Mikels Maling är oerhört duktiga på det som de gör och jag tycker absolut att ni ska ta och kika lite närmare på dem genom att klicka er vidare till deras sida som jag kommer att länka till här någonstans i inlägget. På deras sida så kan ni ju läsa på mycket mer om vilka dem är och vad lite mer exakt de kan erbjuda just er och era projekt. Själv så fick jag ju då hjälp med renovering och är verkligen hur glad och nöjd som helst med de resultaten som de levererade. Jag hoppas verkligen nu att det här kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er och att ni finner precis det som ni söker hos Mikels Maling. Ifall ni har några fler frågor eller andra funderingar kring det här så är ni varmt välkomna att höra av er till mig, så ska jag försöka att svara så fort som jag bara kan!

Inlägget Få hjälp med renovering! dök först upp på Bitterblue.

]]>
Kvalitativ hjälp utav Adsearch-webbshop https://www.bitterblue.se/kvalitativ-hjalp-utav-adsearch-webbshop/ Tue, 09 Jul 2019 09:45:08 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=3 Hej på er alla fantastiska och fina läsare, välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Ni är många som frågar hur det går med mitt nystartade företag, och jag tänkte idag skriva om det här med webbshop i Göteborg. Det är nämligen så att jag har tagit hjälp utav […]

Inlägget Kvalitativ hjälp utav Adsearch-webbshop dök först upp på Bitterblue.

]]>
Hej på er alla fantastiska och fina läsare, välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Ni är många som frågar hur det går med mitt nystartade företag, och jag tänkte idag skriva om det här med webbshop i Göteborg. Det är nämligen så att jag har tagit hjälp utav Adsearch-webbshop, ett företag som hjälpt mig otroligt mycket med mitt företag. Jag hade nämligen endast en fysisk liten butik i Göteborg tidigare. Jag har tyvärr känt att det inte gått så bra för min butik, då den inte ligger så centralt och då det är svårt att nå ut till nya kunder. Adsearch-webbshop hjälpte mig att bygga upp en hemsida för min webbshop, så att jag skulle kunna nå ut till fler kunder, vilket har varit otroligt tacksamt. Detta har verkligen hjälpt mig och mitt företag på en hög nivå, och jag vill rikta ett stort tack till Adsearch-webbshop för hjälpen som jag fått. Ni är ju en hel del som även ni är egenföretagare, och ni vet säkert även hur svårt det då är att nå ut till kunder när man inte finns att nå på internet. Jag har nu vidgat mina möjligheter och har därför fått fler kunder och besökare till min webbshop.

Jag tycker verkligen att det är riktigt roligt att jag nu kan nå ut till människor i hela landet, och inte bara i Göteborg. Jag har även fått fler besökare till min fysiska butik, och många som kommer in berättar att de har hittat mig och min butik på internet. Jag är verkligen tacksam över att jag hittat detta företag, och jag kan nu i efterhand inte förstå hur jag på något annat sätt än en webbshop skulle kunna få fler kunder till min butik. Jag vet ju som sagt att ni är många som är egenföretagare, och vill såklart därför tipsa er om att vända er till just Adsearch-webbshop, ifall ni är i behov utav en webbshop. 

Inlägget Kvalitativ hjälp utav Adsearch-webbshop dök först upp på Bitterblue.

]]>
Sydsvenska Tryckluftsservice AB https://www.bitterblue.se/sydsvenska-tryckluftsservice-ab/ Tue, 09 Jul 2019 09:45:08 +0000 https://www.bitterblue.se/?p=1 Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång, alla mina härliga läsare! I mitt inlägg här idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva till er lite om det här med tryckluftkompressorservice i Helsingborg, Lund, Falkenberg eller Växjö med omnejd bland annat. Min anledning till detta är att […]

Inlägget Sydsvenska Tryckluftsservice AB dök först upp på Bitterblue.

]]>
Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång, alla mina härliga läsare! I mitt inlägg här idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva till er lite om det här med tryckluftkompressorservice i Helsingborg, Lund, Falkenberg eller Växjö med omnejd bland annat. Min anledning till detta är att det har varit oerhört många av er som nu under den senaste tiden här på bloggen har hört av er till mig genom kommentarer och meddelanden och vill veta mer om det hela då det kanske inte är alla som har koll på ämnet. Jag har försökt mitt allra bästa för att svara så utförligt som möjligt nere i kommentarerna, men sedan så var det även många av er som frågade mig om vart man skulle välja att vända sig då man var i behov av hjälp med något inom just tryckluftkompressorservice.

Det företaget som jag skulle vända mig till, om jag nu då var er och befann mig i Helsingborg eller något av de andra ställena som jag nämnde lite högre upp i inlägget, heter inget mindre än Sydsvenska Tryckluftsservice AB. Det är nämligen dit som jag då själv faktiskt har vänt mig och jag tycker absolut att ni också ska göra det ifall det nu är så att ni är i behov av den här typen av tjänst. Det som nu är lite roligt med det här är ju faktiskt att jag själv har blivit tipsad om att vända mig till just Sydsvenska Tryckluftsservice AB och idag så tipsar jag vidare om dem till alla er. Jag hoppas nu att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som det bara går för så många som möjligt av er och att ni finner den hjälp och service som ni söker hos Sydsvenska Tryckluftsservice AB.

Inlägget Sydsvenska Tryckluftsservice AB dök först upp på Bitterblue.

]]>